David Bryan poate concura în finala Eurovision, potrivit deciziei luate, vineri, în unanimitate, de membrii juriului competiţiei, dar numai în calitate de solist al unei trupe româneşti.

Formula propusă de Gabriel Băruţă, autorul piesei „Come as one", a fost participarea cântăreţului englez ca solist al trupei Hotel FM, al cărui membru fondator este chiar compozitorul orădean, iar ea a fost agreată.

„Mergem împreună ca şi trupă românească. Suntem trei români şi un englez. Propunerea mea a fost aprobată de toţi membrii juriului", a declarat pentru BIHOREANUL Gabriel Băruţă.

Nu ar fi prima oară când englezul şi trupa Hotel FM cântă împreună. „Am mai participat în această formulă la Cerbul de Aur în 2008", a mai declarat Băruţă.

În semifinala Eurovision, piesa „Come as one" a acumulat 97 de puncte din partea juriului, clasându-se pe primul loc în lista celor 16 intrate în selecţia naţională.

Selecţia naţională Eurovision va avea loc pe 6 martie. Câştigătorul selecţiei va reprezenta România în finala europeană a competiţiei, care se va ţine la Oslo, pe 29 mai.