Audi a prezentat oficial noul Audi Q5 facelift. SUV-ul german primeşte o serie de îmbunătăţiri tehnice şi un update estetic. Limbajul nou de design sportiv al acestui SUV fascinează încă de la prima vedere, iar performanţele dinamice susţinute de tracţiunea integrală quattro încântă în fiecare călătorie.

Audi Q5 şi-a câştigat statutul de SUV premium în baza dimensiunilor sale, a performanţelor ridicate şi a caracterului său funcţional practic. Funcţiile cu utilizare facilă vă ajută să treceţi fără efort de provocările cotidianului. La interior, Q5 facelift primeşte o banchetă culisabilă, ecranul central de 10,1 inch face parte din pachetul standard, iar volumul portbagajului va putea varia între 550 şi 1.550 litri.

Sunt disponibile trei niveluri de echipare pentru interior: Base, Design Selection şi S Line. Se poate opta pentru tabloul de bord digital cu display de 12.3 inch (Audi Virtual Cockpit Plus). O altă atracţie este unitatea Modular Infotainment Platform (MIB 3), despre care Audi spune că este de până la zece ori mai puternică (în ce priveşte puterea de calcul) decât generaţia anterioară.

La exterior se remarcă grila octogonală cu o suprafaţă mai mare şi prizele de aer de dimensiuni mari. Luminile de zi LED au un design nou, iar în spate sunt disponibile stopuri OLED ca opţiune. La exterior, Q5 facelift poate fi configurat cu pachetele Advance Line şi S Line. Vor fi disponibile 12 culori pentru caroserie, inclusiv noile nuanţe Distric Green şi Ultra Blue.

Pentru lansare, Audi propune motorizarea 40 TDI quattro, un diesel de 2 litri cu 204 CP, 400 Nm şi sistem mild-hibrid la 12 V. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu şapte trepte, iar accelerația poate ajunge de la 0 la 100 km/ oră în 7.6 secunde. Producătorul spune că tehnologia hibridă scade consumul mediu cu până la 0,3 l/100 km comparativ cu versiunea de dinainte - care indica un consum mediu mixt de 5,7 l/100 km.

Q5 facelift are un pret de pornire de la 40.600 EUR (preţ fără TVA).

Află mai multe detalii despre model sau cere o ofertă personalizata la D&C Oradea, la showroom-ul de pe Calea Clujului nr. 289, apelând la 0259478847 sau pe email: cristina.deac@dc-oradea.ro.

(Advertorial)