Accesul la masina visata nu a fost niciodata mai simplu! Ti-am pregatit un pachet complet de mobilitate, sub forma unui ABONAMENT LUNAR:

- Iti configurezi masina visata, dar nu esti nevoit sa o achitizionezi. Dupa cei 2 ani de contract, predai masina si iti poti alege una noua.

- Ai un cost lunar fix, fara surprize in buget. Chiria lunara este fixa pe toata durata contractului.

- Chiria lunara reflecta utilizarea - nu platesti nimic in plus. Valoarea lunara de plata se stabileste in functie de masina pe care o alegi si de kilometrii pe care ii vei parcurge.

- Ai asigurare CASCO inclusa, ca sa te bucuri in liniste de masina ta. Iar daca alegi CASCO prin Porsche Asigurari, primesti 3 luni de asigurare GRATUITE.

- Optional, poti adauga un pachet de intretinere service in abonamentul tau si scapi astfel de grija reviziilor. 

- Optional, ai anvelope de iarna incluse in abonament. In plus, scapi de grija depozitarii - ai inclusa stocarea in unitatile noastre service

Fa upgrade mobilitatii tale si poti avea modelul Volkswagen Caddy 4 Furgon Maxi 2.0 TDI, 102 CP cu o rata lunara de 390 Euro (TVA si Casco incluse) pe o perioada de 24 luni (rulaj 40.000km/an) cu Pachet intretinere service si Management anvelope incluse.

Pentru o oferta personalizata sau alte modele contacteaza-ne la telefon 0259 478847 sau pe e-mail cirpian.luncan@dc-oradea.ro

Oferta se supune unor termene si conditii. Toate valorile includ TVA. Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Asigurare CASCO prin Omniasig.

(advertorial)