Lotus Center îşi "păcăleşte" clienţii introducându-i în lumea iluzionismului şi a magiei. Reprezentanţii centrului comercial anunţă show-ul a 4 magicieni, iar printre ei se află şi cunoscutul iluzionist adolescent Eduard Maliţa şi asistenta lui Bianca, care împreună formează trupa de magie Perfect Duo.

Spectacolul va începe cu Eduard, care alături de magicienii Todini şi Arpad Torok va executa numere de magie close-up, adică de aproape, şi va culmina la galeria Carrefour, la Casa Centrală, unde publicul va putea vedea cum o asistentă va fi "trasă în ţeapă" la propriu.

Pe 2 aprilie mall-ul va fi gazda unui concurs de încondeiat ouă, alături de mai mulţi maeştri ai artei populare.

Reprezentanţii Lotus au mai anunţat, de asemenea, că în perioada 1- 30 aprilie, în cadrul tombolei "Aspiră premiile Lotus!", pentru cumpărături de minim 50 lei clienţii vor putea câştiga săptămânal 5 aspiratoare marca LG. Taloanele de tombolă pot fi ridicate de la Biroul de Informaţii cu bonul de cumpărături.

Pe de altă parte, reprezentanţii Lotus Center mai anunţă că în perioada 16-18 aprilie va avea loc cea de-a doua ediţie a târgului "Lotus Expo, Grădini şi Case", unde orădenii vor putea găsi atât decoraţiuni pentru grădină, jardiniere, flori şi copaci ornamentali cât şi ustensilele necesare pentru grădinărit.