ERA Park Oradea transformă Ziua Copilului într-un spectacol de poveste şi plin de aventuri! "Basmul devine realitate" joi, 1 iunie, între orele 11 şi 19, la centrul comercial din Calea Aradului nr. 62, cu o multitudine de activităţi interesante.

Startul va fi dat la ora 11, când copiii sunt invitaţi la spectacolul de teatru "Punguţa cu 2 bani", în sala de evenimente.

În acelaşi timp, sub cupolă, prichindeii vor putea descoperi o grădină magică, iar de la ora 12 şi o tablă gigantică de şah.

Începând cu ora 12.30, cei mici vor avea ocazia să-şi facă poze cu Alba ca Zăpada şi cei Şapte Pitici Adevăraţi, care îi vor întâmpina în aceeaşi zonă a complexului.

"Cireaşa de pe tort" va fi, de la ora 15, o petrecere tematică cu prinţi şi prinţese, pusă la cale de Prietenii Veseliei. Activităţile vor fi variate şi interactive, incluzând căutarea de comori, jocul "Împărate, împărate, câţi paşi îmi dai?" şi un atelier de bune maniere la masă, pentru a învăţa reguli de politeţe într-un mod distractiv.

Tot de la ora 15, copiii sunt invitaţi să se bucure de modelaj de baloane, în aceeaşi grădină magică, iar doritorii vor putea participa şi la un atelier de împletit codiţe lungi, colorate sau cu sclipici, după preferinţe. Şi asta nu e tot, căci organizatorii pregătesc şi alte surprize!

„Între altele, petrecăreţii vor primi, gratuit, praline de ciocolată de la Leonidas, dar şi baloane colorate.

Ca de obicei, participarea este liberă pentru toată lumea, aşa că haideţi să sărbătorim împreună!”, au transmis reprezentanții ERA.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!