În seara de 1 Mai, Lotus Center i-a invitat pe orădeni la distracţie alături de Guess Who. Şi mulţi au fost cei care au răspuns invitaţiei.

La puţin timp după ora 20, ora începerii spectacolului, peste 600 de orădeni, în principal adolescenţi, s-au adunat în parcarea centrului comercial, pregătiţi să asculte melodiile interpretului de muzică hip-hop, care a venit la Oradea cu trupa sa de intrumentişti, alături de care a susţinut un show live.

După cum era de aşteptat, cei mai vocali dintre spectatori au fost tinerii din primele rânduri, care încântaţi că-l văd atât de aproape pe Guess Who, i-au făcut acestuia pe plac şi au cântat alături de el hituri precum "Locul potrivit", "Azi nu", "Tot mai sus", "Decât să minţi" ori "Diamantele se sparg", dar n-au ezitat nici când a venit vorba de dansat, strigat ori sărit cu mâinile în aer.

Spectacolul s-a încheiat după mai bine de o oră, iar mulţi dintre orădeni au părăsit parcarea mallului pentru a lua cu asalt cafenele din interiorul acestuia.

Tot pe 1 Mai, parcarea Lotus Center a fost locul de întâlnire al motocicliştilor din clubul White Wolves MC, care au dat startul sezonului ieşind pe motoare într-un marş pe principalele bulevarde ale oraşului.