În frunte cu antrenorul Dan Dobai şi cu preşedintele clubului, Ioan Lucian, întreg lotul echipei FC Bihor s-a prezentat, după antrenamentul de luni, la Primăria Oradea, unde fotbaliştii au înmânat garoafe angajatelor instituţiei, cu ocazia zilei de 8 Martie. Nu au scăpat de flori nici doamnele sau domnişoarele aflate cu treabă la primărie.

În timp ce antrenorul Dan Dobai i-a dăruit o garoafă albă viceprimăriţei Rozalia Biro, din Sala Mare a Primăriei a ieşit tocmai primarul Ilie Bolojan care s-a salutat cu toţi jucătorii. "Pe mulţi vă cunosc, pentru că au fost ceva probleme...", şi-a amintit edilul, referindu-se la scandalul de acum câteva luni, când jucătorii au protestat faţă de decizia sa de a reduce lefurile fotbaliştilor, pentru a face economie la buget.

Însă sportivii i-au replicat că povestea face parte din trecut şi că nu vor mai fi probleme de acest gen. Cele mai multe garoafe le-au fost oferite de vârful de atac Robert Elek.

De la Primărie, echipa orădeană a luat calea Consiliul Judeţean şi a Prefecturii, unde acţiunea a continuat. "Păcat că nu aţi bătut pe UTA! Aţi fi meritat. Am fost la meci", a spus o doamnă care s-a ales cu cele mai multe flori din partea jucătorilor orădeni.

Sportivii i-au promis că să vor revanşa în jocul din deplasare cu U Cluj, de la finalul săptămânii.