Moartea acriţei Brittany Murphy a născut zeci de zvonuri, în întreaga lume. Mai multe ziare din Marea Britanie au publicat informaţii conform cărora tânăra actriţă, care a trecut în nefiinţă la o vârstă atât de fragedă, ar fi fost ucisă de Vicodin, acelaşi medicament ce i-ar fi cauzat probleme şi lui Michael Jackson, soţul vedetei a fost interogat de poliţie în legătură cu moartea prematură a acesteia.

Potrivit publicaţiei "The Sun", Brittany a fost dependentă de analgezice în urma unei serii de operaţii de chirugie plastică.

Luni noaptea, soţul vedetei, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că lumea i-a fost distrusă de moartea bruscă a jumăţăţii sale. Într-o declaraţie înduioşătoare, americanul a explicat că ziua în care Brittany a căzut în baie era "una obişnuită". "Sharon, mama ei, s-a dus în baie, deoarece stătea acolo de mult timp. A urlat după mine şi am fugit să văd ce s-a întâmplat. Apoi am sunat la serviciul de urgenţă. Lumea mi-a fost distrusă", a mărturisit Simon.

Actriţa americană Brittany Murphy, cunoscută pentru roluri precum cele din "8 Mile" şi "Tinereţe furată", a murit duminică, la vârsta de 32 de ani, într-un spital din Los Angeles.