Mihaela Bar, fiica cea mare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, PSD-istul Mihai Bar, a închiriat un sfert din centrul comercial Oradea Shopping City, din Calea Aradului, pentru petrecerea de nuntă, desfăşurată în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce înainte cu o seară s-a cununat civil şi religios.

Pentru eveniment, prima intrare în centrul comercial a fost "împărţită" în două: partea dreaptă, care ducea fix spre scările rulante ce urcau în zona petrecerii, a fost împodobită şi s-a aşternut un covor roşu, iar la uşa rotativă au fost puse draperii, în vreme ce pe cealaltă parte, din stânga, neamenajată în vreun fel, mai intra câte un client la cumpărături.

Invitaţii au fost conduşi la etaj, pe o porţiune de câteva sute de metri pătraţi, în zona în care odinioară se desfăşurau show-urile de K1 sau alte spectcole sportive şi cu vedere la oraş. Apropiaţii spun că mireasa a ales această locaţie deoarece nu a găsit vreun alt local în oraş care să-i fi pus la dispoziţie 600 de locuri.

Oaspeţii erau întâmpinaţi, pe un fundal asigurat de o formaţie de muzică clasică, de socrul mic, Mihai Bar, care stătea în capul scării rulante şi verifica lista invitaţilor. Mireasa a sosit în jurul orei 20.30, purtând aceeaşi rochie ca la cununie (pe care apoi a schimbat-o) şi păşind radioasă la braţul proaspătului ei soţ, Adrian Matica.

În zona desfăşurării nunţii, pe porţiunea de drum de lângă mall, circulaţia maşinilor a fost interzisă. Deşi răutăcioşii ar putea cârcoti pe seama alegerii locului nunţii - un mall - zona nunţii a fost bine delimitată, cu un "poster-draperie", plus că la OSC era şi cam penurie de clienţi dornici de cumpărături...

Bihorel le urează tinerilor însurăţei, în stilul propriu, pe blog!

Citiţi pe această temă şi articolul "Mihai Bar şi-a măritat fata: Mihaela şi-a oficiat joi seară cununia civilă şi cea religioasă (FOTO)"