Handbalistele din echipa naţională au trecut la… MMA. Înainte de barajul pentru Mondiale cu Austria, de vineri seară, sportivele au trecut pe la sala luptătorului orădean Sandu Lungu, unde s-au pregătit, alături de campion şi de sportivii lui, pentru luptele crâncene cu adversarele.

Potrivit unui comunicat interul Gabriela Perianu şi extrema Nicoleta Dincă s-au descurcat de minune în rolul de luptătoare de MMA. Dacă Nicoleta a preferat lupta la sol datorită agilităţii, "Bebe" Perianu şi-a valorificat alonja superioară în ring în faţa lui Sandu Lungu. 

Fetelor le-a plăcut, spunând că "a fost o experienţă interesantă" şi chiar au plănuit să revină în sala de lupte. "Băieţii ne-au primit cu drag, se vede că nu e deloc uşor ceea ce fac pentru că am transpirat la greu în doar câteva minute. Acum ne concentrăm pe meciul cu Austria, unde trebuie să avem o atitudine la fel de războinică deoarece nu e deloc un meci uşor!", au spus fetele.

"Muntele Bihorului" le va încuraja pe fete vineri, de la ora 20, în Sala "Antonio Alexe" la marele meci cu Austria. România speră să obţină a 23-a calificare din istorie la Campionatul Mondial şi să rămână singura naţiune din lume cu acest record.  

"Au fost o surpriză plăcută, au prins foarte repede toate mişcările arătate şi chiar se vede că sunt sportive adevărate. Le-am văzut şi la sala de forţă cum se pregătesc şi chiar m-a mirat ce exerciţii intense fac. Au o memorie motrică foarte ok şi s-ar descurca ok şi în sala de MMA", le-a lăudat Sandu Lungu pe handbaliste.

Un moment inedit al antrenamentului a fost când fiorosul luptător, fost concurent la „Uite cine dansează”, de la Pro TV, i-a arătat Gabrielei Perianu cum trebuie să valseze printre apărătoarele echipei Austriei. Dacă tot are meci cu fetele din capitala dansului...