Primăria a anunţat că, începând de luni, va începe lucrările de plombări cu mixtură asfaltică la cald, a străzilor care necesită.

"Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Oradea a făcut o inventariere a gropilor din asfalt, pe majoritatea arterelor din oraş. Printre străzile care vor fi plombate se numără: B-dul Magheru, str. Republicii, B-dul Ştefan cel Mare, str. Traian Lalescu, Lacul Roşu, str. Moldovei, str. Războieni, str. Lugojului, etc", arată un comunicat al municipalităţii.

Lucrările vor fi executate de Selina, aceeaşi firmă care, tot de săptămâna viitoare, va începe să pregătească turnarea covorului asfaltic pentru realizarea pistei de biciclete, care va veni peste intubarea de la Crişul Mic (Episcopia Bihor), între străzile Crivăţului şi Matei Corvin.

Totodată, vor demara şi lucrările pentru realizarea parcării din curtea Companiei de Apă (aproximativ 900 de metri pătraţi).

"Toate aceste lucrări se fac în baza contractului de reparaţie şi întreţinere străzi în municipiul Oradea", se mai specifică în comunicat.