Bucuria e mai mare atunci când suntem împreună, de aceea am ales să sărbătorim Paştele în avans, alături de bătrânii de la Căminul Sfântul Martin.

Cu multe emoţii, Oradea Shopping City alături de Sala de Evenimente Ambasador Oradea, Cofetăria Ooh la la şi Asociaţia Piticot din Oradea au pus bucurie în farfurie astăzi la masa de prânz, la Căminul de Bătrâni Sfântul Martin din Oradea.

La Căminul din strada Bumbacului nr. 1 ne-au aşteptat cu inima deschisă atât bătrânii, cât şi personalul care le este alături zi de zi. Vârstnicii au ciocnit tradiţionalele ouă roşii şi au savurat cu plăcere delicioasele preparate pregătite de echipa de bucătari de la Sala de Evenimente Ambasador Oradea. Apoi, s-au răsfăţat cu mousse de căpşuni şi ciocolată albă, un desert fin de inspiraţie franţuzească oferit de Cofetăria Ooh la la, din Oradea Shopping City. De asemenea, au primit cu bucurie toate darurile şi gândurile de multă sănătate şi optimism alături de surpriza venită din partea Asociaţiei Piticot care a adus daruri din partea Iepuraşului.

Oradea Shopping City le mulţumeşte pentru implicarea şi susţinerea acestei acţiuni lui Marius Matei şi echipei sale de la Sala de Evenimente Ambasador Oradea, Ioanei Purtan şi cofetarilor de la Cofetăria Ooh la la, precum şi Ancăi Morar şi Asociaţiei Piticot.

Căminul de Bătrâni Sfântul Martin din cadrul Asociaţiei Caritas Catolica Oradea oferă îngrijire cu profesionalism, empatie şi cu multă dragoste celor 35 de persoane în vârstă, cu diverse forme de boală sau afecţiuni.

Mulţumim tuturor pentru implicare şi susţinere!

Sărbători frumoase! 

(Advertorial)