Faianţă de la 12.99 lei/buc, Gresie tip Parchet de la 48.99 lei/mp şi Mobilier de Baie de la 679 lei sunt doar câteva din sutele de promoţii care te aşteaptă în Era Home Center la Interioo!

Grăbeşte-te să prinzi reducerile speciale de Paşte valabile până în 30 aprilie! Comandă acum produsele preferate aflate în promoţie, achită parţial şi vei putea plăti ulterior restul sumei la promoţie!

Descoperă selecţia de la producătorii de top de plăci ceramice: Tubadzin, Ceramika Paradyz, Dune şi obiecte sanitare, accesorii şi mobilier de baie de la Roca, Hansgrohe, Cersanit şi Villeroy & Boch la preţuri reduse, în limita stocurilor disponibile.

Designul 3D Gratuit, ofertele speciale şi reducerile Interioo de Paşte la gresie, faianţă şi obiecte sanitare vor atinge o cotă de până la 50%, iar cele mai mici preţuri pornesc de la 12.99 lei/bucata la faianţă. Reducerile sunt aplicate preţurilor actuale din magazinul Interioo la peste 100 de piese expuse în ambiente.

Interioo este deschis şi în weekend, iar echipa profesionistă de consilieri şi designeri de interior este pregătită să te ajute să faci alegerile potrivite pentru proiectul tău de amenajare cu produsele aflate în promoţie atât în showroom-ul din ERA Home Center, cât şi online, valabile până în 30 aprilie 2021!

Interioo – ERA Home Center, Oradea

(advertorial)