În acest an, Intense ne surprinde cu două evenimente total diferite pentru noaptea de Anul Nou. Eee, ți-am stârnit curiozitatea?

Clubul, având locația în Pasajul Vulturul Negru, ne propune tema clasică pentru sărbătoarea trecerii dintre ani și are denumirea de Intense NYE Celebration 2023.

Prețul biletului este de 450 de lei și include mâncare și băutură la discreție. Oaspeții sunt așteptați să își încânte papilele gustative cu un meniu absolut delicios, pregătit de Restaurant Via29. Cât despre muzică, clubul îl aduce la pupitru pe Mihai V. pentru un playlist comercial special pregătit pentru înnoirea anului. O noapte pe cinste, am putea spune, cu multe momente frumoase care se vor transforma în amintiri... intense.

Dacă îți dorești un pic de nebunie pentru a trăi magia lui ’23, ești invitat la Sala Sporturilor Antonio Alexe, în lobby. Evenimentul B/plr. x Intense - NYE 2023 este organizat de Intense în colaborare cu Bipolar Timișoara și aduce publicului de nișă un line-up demn de un festival de muzică underground: Fabe, Soundopamine, Vlf, Sandor. Biletul se află în stadiul de final release și se poate achiziționa la prețul de 129 lei. (cumpără aici!)

Pentru cei care se decid în ultima clipă, avem o veste bună! Pentru ambele petreceri vor fi bilete puse în vânzare și în noaptea evenimentelor, așadar, nimeni nu rămâne „afară”.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!