După două victorii obţinute în deplasare şi un meci nul pe teren propriu, FC Bihor va da piept sâmbătă cu Dacia Mioveni, echipă care şi-a anunţat intenţia de promovare în primul eşalon.

Orădenii întâmpină cu responsabilitate meciul, spune antrenorul Gheorghe Ghiţ, "pentru că oaspeţii vin cu obiectivul clar de a învinge, astfel că partida se anunţă dificilă". Cu toate acestea, Bihorul nu va aborda disputa cu gândul de a se apăra. Mai mult, Ghiţ anunţă un "11" ofensiv. "Vom fi, prin alcătuirea formaţiei, o echipă ofensivă. Asta şi în ideea că cea mai bună apărare e atacul. Nu am primit gol în această ediţie de campionat şi sperăm să nu o facem nici sâmbătă. Ne dorim victoria, dar un rezultat de egalitate nu înseamnă neapărat un eşec. La final de campionat fiecare punct poate fi decisiv", a declarat antrenorul.

Muscă - incert

Accidentat la genunchi în confruntarea de la Arad cu ACU, fundaşul Dumitru Muscă este incert pentru partida cu Dacia Mioveni. El a urmat toată săptămâna un program special de antrenament şi recuperare, şi doar joi a încercat să se integreze în programul echipei.

Dacă nu va putea face parte din lotul pentru partida de sâmbătă, locul lui va fi luat de Ianciuk, Petrache sau Deaconescu, ultimul evoluând nu o dată pe acest post. Decizia va fi luată de către tehnicianul orădean în dimineaţa dinaintea partidei.

Acces şi cu buletinul

Pentru a atrage un număr cât mai mare de spectatori, conducerea FC Bihor continuă să ofere gratuităţi suporterilor. După ce în prima etapă disputată pe teren propriu spectatorii au primit câte un tricou şi o şapcă în culorile clubului, de data aceasta vor primi câte o pelerină de ploaie, iar pensionarii, femeile şi copiii cu vârste de până la 14 ani vor continua să aibă intrarea gratuită.

În plus, din această etapă, la fiecare din cele 14 meciuri programate acasă, clubul oferă acces gratuit în stadion şi pe bază de buletin, după un sistem cu totul nou. Astfel, orădenii care locuiesc pe o stradă a cărei denumire începe cu literele "A" sau "B" vor avea accesul gratuit sâmbătă. De exemplu, locuitorii de pe strada Apateului, Calea Averescu şi altele care încep cu litera "A", dar nu şi cei de pe Aleea Posada, aceasta fiind programată la litera "P".

Mititei la stadion

Pentru că prezenţa la stadion nu înseamnă doar cele 90 de minute ale partidei, organizatorii oferă şi alte activităţi de interes pentru spectatori.

De la ora 9.30, copiii cu vârste de până la 14 ani echipaţi de sport vor putea lua parte la un antrenament de iniţiere pe terenul sintetic, sub îndrumarea unui antrenor de la Centrul de Copii şi Juniori.

În pauza meciului, 20 de persoane vor putea câştiga câte două bilete gratuite la meciul următor pe care FC Bihor îl va disputa pe teren propriu. Ei trebuie doar să transforme o lovitură de la 11 m, poarta fiind apărată de un portar al echipei FC Bihor.

De asemenea, în spatele peluzei a II-a vor funcţiona standuri de unde spectatorii vor putea cumpăra mici, carne la grătar şi băuturi răcoritoare.