Pe 15 august, când creştinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, tramvaiele şi autobuzele vor circula după programul aplicat în zilele nelucrătoare, au anunţat, joi, reprezentanţii OTL.

"Punctele de vânzare a tichetelor de călătorie vor fi deschise între 9 şi 17 cu excepţia celor din Piaţa Rogerius, Piaţa Unirii, Casa de Cultură şi Nufărul care vor fi deschise în intervalul 8 şi 20. Chioşcurile amplasate în Real I, II şi Carrefour nu-şi modifică programul de funcţionare", se arată în informarea operatorului de transport în comun.

De asemenea, Direcţia pentru Sănătate Publică Bihor a anunţat că de Sfânta Maria asistenţa medicală va fi asigurată de unităţi cu program permanent, care vor funcţiona ca la sfârşit de săptămână.

Astfel că, în caz de nevoie, bihorenii vor putea apela la SMURD, Ambulanţă, la fel ca întotdeauna la numărul de urgenţă 112, la structurile de primire urgenţe ale spitalelor, Centrul de Urgenţe Stomatologice al Ambulatoriului Spitalului Judeţean, dar şi la o serie de farmacii care vor lucra cu program de sărbătoare.