Poveste de telenovelă în Marea Britanie. După ce a ajuns pe prima pagină a ziarelor pentru că şi-a părăsit mama copiilor pentru o refugiată ucraineancă pe care o găzduia de doar 10 zile, englezul Tony Garnett s-a dus după iubita sa până în Liov, după ce în toamnă a părăsit-o.

În vârstă de 30 de ani, englezul Tony Garnett a cunoscut-o pe ucraineanca Sofia Karkadîm, de 22 de ani, în primăvara acestui an, când ea a fost cazată prin programul guvernamental de ajutorare a refugiaţilor ucraineni în casa lui şi a soţiei sale, Lorna, cu care are doi copii.

La numai 10 zile de la venirea tinerei, bărbatul a luat decizia să-şi părăsească soţia şi să se mute cu Sofia Karkadîm în casa părinţilor săi. În acele zile, povestea lor a ajuns pe prima pagină a ziarelor britanice.

Daily Mail notează că de-a lungul celor câteva luni petrecute împreună, englezul s-a plâns că tânăra bea foarte mult alcool şi este posesivă, motiv pentru care, în octombrie a părăsit-o. Publicaţia mai notează că tânăra a fost chiar şi arestată de poliţia britanică, după ce l-ar fi atacat pe bărbat cu un cuţit în bucătărie, în urma unor certuri. 

După doar zece săptămâni de la despărţire, timp în care fata s-a întors la familie ei, în Liov, bărbatul a decis să meargă în Ucraina.

A plecat după iubita sa săptămâna trecută. Şi-a luat un bilet de avion până în Polonia, iar apoi am mers cu un autobuz până în Liov, unde a cunoscut şi familia ucrainencei.

"N-am putut sta departe, mi-a fost dor de ea. Mi-a promis că nu va mai bea niciodată alcool. Vreau să o cunosc mai bine şi de data aceasta vom lua lucrurile mult mai încet", a spus el, pentru Daily Mail.

(Sursa foto: Dailymail.co.uk)

După câteva zile petrecute în Liov, cei doi îndrăgostiţi s-au întors în Marea Britanie.  

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!