Smartphone-ul Samsung Galaxy S8 destinat unuia dintre cititorii BIHOREANULUI care se abonează pe un an la arhiva în format PDF a ziarului, îşi aşteaptă proprietarul. Abonează-te şi tu, până în această seară, şi super telefonul în valoare de 2.900 lei poate fi al tău!

Tot ce trebuie să faci este să dai click în partea dreaptă sus a site-ului, atât de pe varianta desktop cât şi de pe varianta de mobil a site-ului, pe butonul Arhivă, să îţi faci cont de utilizator dacă nu ai, şi să complezi un formular online.

Plata abonamentului se face de o manieră simplă, prin card bancar, direct din portalul eBihoreanul.ro, în momentul abonării, tranzacţia fiind deplin securizată.

Toţi cititorii care se vor abona, până joi inclusiv, pe un an, vor participa la extragerea care va avea loc vineri dimineaţă, cu ajutorul site-ului de specialitate random.org.

Numele câştigătorului va fi publicat pe site-ul www.eBihoreanul.ro, iar fericitul posesor îşi va putea ridica premiul începând din aceeaşi zi! E vorba chiar de aparatul din imaginea de mai sus, achiziţionat deja de BIHOREANUL.

După cum se ştie, începând din această lună, cititorii BIHOREANULUI au posibilitatea să vadă arhiva completă a ziarului în format PDF, de la înfiinţare, din anul 2000, şi până în prezent, adică aproape 900 de numere!

Abonaţii pot descărca paginile numărului curent al ziarului, în format PDF, încă de la miezul nopţii de duminică spre luni, deci înainte ca exemplarul tipărit să ajungă la chioşcuri.

Există 4 tipuri de abonamente: pe 1 lună - 5 lei (care oferă acces la ultimele 50 de ediţii ale BIHOREANULUI tipărit), pe 3 luni - 13 lei (cu acces la ultimele 200 de ediţii), pe 6 luni – 24 lei (cu acces la ultimele 500 de ediţii) şi pe 12 luni - 45 lei (cu acces la arhiva integrală).

Nu rata, deci, ocazia! Abonează-te cât mai rapid!

UPDATE

Cel mai bun cadou de 8 Martie: un Samsung Galaxy S8! Concursul BIHOREANULUI se prelungeşte câteva zile