Valentine's Day cheamă îndrăgostiţii la Lotus Center, duminică de la ora 16, când iubăreţii vor avea posibilitatea să-şi scrie declaraţiile de dragoste pe o suprafaţă în formă de inimă care va fi amplasată pe galeria Carrefour a mallului. Concursurile de genul "Maratonul declaraţiilor de dragoste" şi "Cel mai lung sărut" sunt alte îndeletniciri ale serii, iar cei care doresc se vor putea fotografia într-un pat matrimonial. În urma voturilor publicului, una dintre perechile participante va avea chiar şansa de a lua patul acasă.

Cei care vor trece pe la mall de Ziua Îndrăgostiţilor vor putea participa şi la o prezentare de lenjerie intimă - "Love Lingerie", iar orădenii care aleg shoppingul între orele 16 şi 19 nu trebuie să uite să se prezinte cu bonul de cumpărături, în valoare de minim 50 lei, la Biroul de Informaţii şi vor avea posibilitatea să îşi schiţeze portretul, gratuit, sub mâna artistuluo Ştefan Postol.

De la ora 19, va avea loc extragerea la tombola "Cumperi şi pleci la Veneţia sau Bran în doi!", în urma căreia un cuplu îşi va petrece vacanţa în oraşul îndrăgostiţilor, urmând ca de Dragobete, adică pe 24 februarie, să fie desemnaţi şi câştigătorii excursiei la Bran. De reţinut că tombola se desfăşoară între 1 şi 24 februarie şi la ea participă doar cei care au făcut cumpărături de minim 50 lei în această perioadă.

Seara de Valentine's Day se va încheia, la Lotus Center, cu concertul artiştilor orădeni Cristi Porumb şi Adina Drăgoescu.