ERA Park a dat startul la concursul "Un weekend la SPA, Oh-la-la", în cadrul căruia îndrăgostiţii care trec pe sub cupola centrului comercial şi îşi fac o poză de cuplu lângă Turnul Eiffel au posibilitatea să câştige un voucher în valoare de 400 de lei, pentru două persoane la Eforea SPA at Hilton, sau una dintre cele cinci cine romantice.

Campania se desfăşoară în perioada 3-12 februarie, pe pagina de Facebook a ERA Park Oradea (www.facebook.com/eraoradea), iar pentru a participa îndrăgostiţii trebuie doar să îşi încarce poza la secţiunea concurs şi să completeze formularul cu datele de identificare.

Fotografia care a strâns cele mai multe voturi până pe 12 februarie inclusiv, dar nu mai puţin de 50 de voturi, va câştiga un tichet în baza căruia "actorii" vor beneficia de un tratament facial pentru el, un tratament exfoliere corporală pentru ea, iar ambii parteneri vor avea acces full day la pisicină, saune, duşuri emoţionale, jacuzzi şi fitness de la Eforea SPA at Hilton.

Următoarele imagini care au primit cele mai multe Like-uri (dar nu mai puţin de 20) vor fi premiate cu câte un voucher de 50 de lei pentru o cină romantică la unul dintre localurile Don King Pizza, Galaxy Food sau Restaurant Luca, din cadrul ERA Park.

Mai mult decât atât, pentru că vrea să sărbătorească cum se cuvine cea mai "iubicioasă" lună din an, centrul comercial din Calea Aradului desfăşoară, în perioada 14-16 februarie, campania "Cucereşte-i dragostea" prin care îi invită pe îndrăgostiţi să se căsătorească de probă într-o atmosferă pariziană, cub cupola ERA Park, unde îi aşteaptă de pe acum un turn Eiffel grandios, cu trandafiri roşii, cu multe inimioare şi cu maşină de epocă.

Darurile de nuntă constau într-o cină romantică stropită cu şampanie, verighete, un album foto cu amintiri şi un certificat de căsătorie.

Şi cele mai trainice iubiri vor fi premiate. Cei căsătoriţi de 5 ani sau chiar mai mult trebuie doar să aducă dovada şi vor primi, în schimb, o cină romantică. Totul, cu condiţia să treacă pe sub cupola ERA Park, în zilele de 14, 15 şi 16 februarie, între orele 14 şi 16. Maestrul de ceremonii va fi nimeni altul decât Napoleon Bonaparte.

Pe de altă parte, ERA Park continuă seria filmelor de animaţie cu intrare gratuită. Sâmbătă, de la ora 11, în sala de evenimente a centrului comercial, copiii vor putea păşi în lumea aventurilor africane alături de eroul Simba, în "Regele Leu". Duminică, de la aceeaşi oră, cei mai mici dintre orădeni sunt invitaţi într-o misiune de împlinire a viselor, alături de adorabila Pipsqueak şi prietenii ei, în "Zhu Zhu Pets. În căutarea lui Zhu".

În plus, sâmbătă, între orele 17 şi 19, frumoasa Bombonera îi pofteşte pe copii la un atelier de pictură, în care vor învăţa cum să combine culorile şi să îşi decoreze casa cât mai creativ, pictând diverse obiecte pentru căminul lor. Întâlnirea se va desfăşura în faţa StockHouse, bineînţeles, într-o atmosferă veselă, presărată cu cântece şi multe jocuri.