Mai mulţi tineri ai organizaţiei de tineret a PDL Bihor, în frunte cu preşedintele acesteia, Bogdan Manafu, dar şi alături de preşedintele filialei locale a partidului, Cristian Puşcaş, au împărţit vineri seară, de Valentine's Day, în Pasajul Vulturul Negru, invitaţii pentru un eveniment care va sărbători... Dragobetele.

"Am dorit să amintim faptul că există şi o sărbătoare românească a dragostei, care ar merita mai multă atenţie", a spus Bogdan Manafu.

Drept urmare, cuplurile care s-au plimbat vineri seară, în jurul orei 19, prin Pasaj, dar şi tinerele domnişoare, au primit câte o invitaţie la un eveniment organizat pe 22 februarie, la Cafe Paris, şi în cadrul căruia cuplurile de îndrăgostiţi sunt invitate să se căsătorească pentru o zi. Totodată, cei care s-au "luat" deja îşi pot înnoi jurămintele. Alături de invitaţie, doamnele şi domnişoarele au primit şi câte un bucheţel de lalele.

Pentru evenimentul din 22 februarie, care se va desfăşura sub motto-ul "De Dragobete, căsătoreşte-te româneşte", tinerii din PDL Bihor au pregătit şi o tombolă cu premii precum o vacanţă pentru doi la Arieşeni, o cină romantică, bilete la teatru şi alte surprize.