Persoanele cu dizabilităţi sunt invitate luni, 5 septembrie, de Ziua Carităţii, la două spectacole care vor avea loc la Teatrul Regina Maria. Intrarea este gratuită, iar accesul se face pe bază de rezervare.

Primul spectacol este programat luni, de la ora 11, când, pe scenă, actorii păpuşari ai trupei Arcadia vor oferi publicului spectacolul „Frumoasa şi bestia". În seara aceleiaşi zile, de la ora 18, va avea loc spectacolul "Profu` de franceză", susţinut de actorii trupei Iosif Vulcan.

La cele două spectacole pot participa gratuit copiii şi persoanele cu dizabilităţi, potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al Teatrului Regina Maria.

Accesul pentru cei imobilizaţi în scaun cu rotile se va face pe rampele de acces din interiorul instituţiei de cultură (foto).

Cei care doresc să ajungă la spectacol trebuie să îşi rezerve un loc în sală la numărul de telefon 0770338963, online completând un formular sau prin intermediul unui membru din Alianţa persoanelor cu dizabilităţi din Bihor (ID Oradea).

Evenimentul este organizat în cadrul unui program de promovare a integrării sociale a copiilor şi a persoanelor cu dizabilităţi din Oradea şi judeţul Bihor de Clubul Rotary Oradea, Fundaţia de Scleroză Multiplă Bihor, Asociaţia Filantropia Oradea, Asociaţia Deficienţilor Locomotori Bihor, Asociaţia DOWN Oradea, Asociaţia Naţională a Surzilor din România (filiala Bihor), Asociaţia Nevăzătorilor din România (filiala Bihor), Asociaţia Nu Eşti Niciodată Singur, Asociaţia PKU Life România (filiala Bihor) şi Asociaţia SOS Autism Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!