În preajma zilei de 9 mai, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor organizează miercuri, începând cu ora 10, o nouă ediţie a Crosului Tineretului Pro Europa.

Competiţia, care va fi organizată în colaborare cu Inspectoratul Şolar Judeţean Bihor, se va desfăşura în Parcul I.C. Brătianu din Oradea şi va avea loc sub egida Programului Naţional "Sportul pentru toţi".

Concurenţii vor alerga în funcţie de clasele din care fac parte. Astfel, categoriile de concurs vor fi pentru: clasele I-II, III-IV, V-VI, VII-VIII, IX-X şi XI-XII, atât la fete, cât şi la băiaţi.

Conform organizatorilor, pot participa sportivi legitimaţi şi nelegitimaţi, pe baza înscrierilor înregistrate la secretariatul concursului, de la sediul DJST Bihor.

Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri, atât la feminin cât şi la masculin, vor fi premiaţi cu diplome, cupe şi medalii.

O zi mai târziu, joi, de la ora 11, va avea loc şi la Vadu Crişului o competiţie asemănătoare, Crosul Tineretului, rezervat elevilor de la şcoli generale şi licee.