Faimoasa prăjitură cu fulgi de ciocolată, nuci și alune este sărbătorită cu mare bucurie, la nivel internațional, în data de 4 august.

Cu acest prilej, DoubleTree by Hilton Oradea şi a sa echipă “Cookie” şi-a propus să îi îndulcească pe orădeni, joi, începând cu orele 12:00, la Oradea Trade Center și în Lotus Mall.

După cum se ştie, Cookie este fursecul plin de savoare pe care clienţii îl primesc la prima întâlnire cu hotel. “Fursecul semnătura DoubleTree by Hilton este cadoul de bun venit, ori de câte ori treci pragul și te cazezi într-un hotel DoubleTree la nivel international”, au precizat, printr-un comunicat, organizatorii.

Pe de altă parte, DoubleTree by Hilton, singurul hotel de 5 stele din Oradea, a anunţat şi numele noului executive chef: este vorba de orădeanul George Crăciun (foto), cu o experiență de peste 10 ani în industria culinară, spwcializat în bucătăria mediteraneană cu influențe asiatice.

“De-a lungul carierei sale ascendende, el a lucrat în mai multe restaurante și hoteluri de lux din Marea Britanie, având asftel oportunitatea unică de a găti pentru celebrități, precum: Novak Djokovic, Andy Murray, Andy Roddick, Rodger Federer, Rafael Nadal, Geri Halliwell, Gianfranco Zola, familia Regală a Mari Britanii - Prințul William și Kate Middleton”, arată comunicatul.