Elevii Colegiului Tehnic Andrei Şaguna şi-au sărbătorit, vineri, ziua şcolii. După cuvintele de deschidere ale directorilor Răzvan Vonea şi Biro Ildiko şi după o prezentare a personalităţii patronului spiritual al şcolii, elevii s-au întrecut în concursuri profilate pe specializările lor.

Astfel, în sălile şcolii au avut loc concursuri de coafuri, de firme de exerciţiu ori de măiestrie culinară. Aşa că mesele s-au umplut rapid cu bunătăţi, îndeosebi cu prăjituri, iar fetele au fost care de care mai aranjate, cu împletituri şi alte frizuri interesante. De asemenea, liceenii au compus poezii din formule matematice şi şi-au testat cunoştinţele generale în materie de fizică, chimie ori... automobile.

Iar pentru că se apropie Crăciunul, elevii au stat şi la o şezătoare populară, parte din proiectul "Tradiţii, obiceiuri şi credinţă creştină", în parteneriat cu şcoli din Bistriţa Năsăud şi Cluj. Îmbrăcaţi în costume populare, liceenii au făcut decoraţiuni de iarnă hand-made.

În final, cei mai buni elevi de la concursuri au fost premiaţi, iar ziua şcolii s-a încheiat cu mai multe piese de teatru, jucate de liceeni, dar şi un concurs de skanderberg şi aerobic.