Duminică dimineaţă, când oraşul era încă pe jumătate adormit, aproape 200 de angajaţi ai unor firme orădene ori care au reprezentanţe în Oradea s-au întrecut în cadrul ediţiei a treia a Crosului Companiilor, organizat de Asociaţia Runners Club.

Încurajaţi de alţi colegi, 110 alergători au luat startul, la ora 10, în Parcul Brătianu, în cadrul probei individuale a crosului, pe un traseu de circa 5 kilometri, în jurul parcului. O oră mai târziu s-a desfăşurat cursa dedicată echipelor, unde s-au înscris 25 de echipe a câte trei componenţi.

Dintre companiile bihorene, cei mai mulţi competitori s-au prezentat din partea Plastor, Plexus, Selina şi Celestica, dar şi-au trimis echipe şi firme precum Faist Mekatronic şi Dumexim.

Câştigătorii curselor vor primi din partea organizatorilor vouchere la Adrenalin Park, singurul parc de aventură la standarde intenaţionale din zona Clujului. De asemenea, alegătorii vor mai primi şi alte premii, precum abonamente la săli de fitness.

Prin acest eveniment, Asociaţia Runners Club şi-a propus să promoveze sportul printre angajaţii companiilor cu scopul de a echilibra stilul de viaţă sedentar mai ales al celor care lucrează doar în birouri.