Portalul eBihoreanul îşi schimbă "faţa", dar năravul ba! De Ziua Oraşului, la 5 ani de la lansare, site-ul - ajuns la peste 8.000 de vizitatori unici pe zi - se "împrospătează" cu design modern şi mai prietenos, dar promite aceleaşi ştiri prompte, reportaje exclusive şi anchete incisiv. Şi nu doar atât...

Din 12 octombrie, cititorii eBihoreanul vor avea la dispoziţie o grafică aerisită, cu o evidenţiere mai bună a rubricilor, zicem noi, şi cu mai multe funcţii interactive, iar site-ul va fi mai "sprinten".

Materialele jurnalistice vor apărea aproape simultan şi pe reţelele de socializare, iar cei care se vor înscrie ca şi membri ai "comunităţii" eBihoreanul, adică vor fi useri în portal, vor avea parte de tratament privilegiat.

Ca să vă faceţi o idee despre cum va arăta noul eBihoreanul.ro, am creat o pagină unde puteţi să îl vedeţi online: beta.ebihoreanul.ro.

Până pe 12 octombrie, cele două versiuni ale site-lui vor funcţiona în paralel, astfel că le puteţi compara şi, eventual, critica, după care citirorii eBihoreanul.ro vor avea la dispoziţie doar noua platformă. Lectură plăcută!