Echipa de baschet feminin U16 a CS CN "Mihai Eminescu" a debutat cu o victorie categorică în noua ediţie a Campionatului Naţional.

Evoluând luni la Arad, pe terenul celor de la BC ICIM, elevele antrenoarei Suzana Onaca s-au impus la o diferenţă de 78 de puncte, cu scorul de 88-10, vrând parcă să răzbune eşecul senioarelor de la Universitatea CSM, pe teren propriu, în etapa a III-a, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Acest deziderat le-a ieşit de minune, după ce s-au impus cu 28-5, 25-3, 21-0 şi 14-2 pe seturi, reuşind performanţa ca în sfertul al III-lea să nu primească nici un punct de la adversare.

Au marcat pentru CS CN "Mihai Eminescu" în acest joc: Adelina Şerb, 23 puncte, Timeea Peter, 21, Maria Ciordaş, 14, Vanessa Dimoftiu, 8, Renata Rus, 8, Monica Anghel, 6, Diana Moldoveanu, 6, şi Ramona Caba, 2 puncte.

"Au fost multe puncte înscrise. Am avut o apărare foarte bună şi un joc colectiv de bună calitate, iar marea majoritate a sportivelor au înscris. Aceasta se datorează pregătirii continue din perioada vacanţei de vară şi a jocurilor de pregătire disputate înainte de începerea campionatului", a declarat, după joc, antrenoarea Suzana Onaca.

Echipa orădeană le mai are ca adversare în această grupă a Campionatului Naţional de baschet feminin U16 şi pe formaţiile Valvon Arad şi Bega Timişoara.