Campionatul Superligii Naţionale continuă în această săptămână cu meciurile din cadrul celui de-al doilea turneu final, care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 1-3 mai.

Cu 20 de puncte avans faţă de locul secund, CSM Digi Oradea se îndreaptă spre cel de-al 6 lea titlu consecutiv. Lupta în campionat continuă însă pentru locul al doilea, marile rivale Dinamo şi Steaua fiind despărţite de un singur punct în clasament. Dinamo are 71 de puncte iar Steaua 70 de puncte. Locul 4 este ocupat de Crişul Oradea, cu 31 de puncte.

În altă ordine de idei, Federaţia Română de Polo a decis să renunţe la al treilea turneu final, care ar fi trebuit să aibă loc la Oradea în aceeaşi perioadă în care la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" este programat Final Four-ul Ligii Campionilor. Ultimul turneu final se va disputa tot la Bucureşti, în perioada 15-17 mai.

În turneul al doilea, programat la Bazinul Floreasca, marţi, în prima etapă, de la ora 17, Crişul va întâlni Dinamo, iar în continuare, cu începere de la ora 18.30, CSM Digi o va avea ca adversară pe Steaua.


Programul complet al meciurilor din cel de-al doilea turneul final:

Etapa I (marţi, 1 mai):

17,00 Crişul Oradea - Dinamo Bucureşti
18,30 Steaua Bucureşti - CSM Digi Oradea

Etapa a II-a (miercuri, 2 mai):

17,00 CSM Digi Oradea -Crişul Oradea
18,30 Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti

Etapa a III-a (joi, 3 mai):

10,00 Crişul Oradea - Steaua Bucureşti
11,30 Dinamo Bucureşti - CSM Digi Oradea