Decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie, şi, totodată, unul dintre fondatorii Spitalului privat Pelican, Adrian Maghiar a fost implicat vineri într-un accident mortal petrecut pe DN 1, în apropiere de Huedin, judeţul Cluj.

Impact frontal

Potrivit presei din Cluj, două maşini – un BMW şi un Mitsubishi cu volan pe dreapta – s-au lovit frontal, după ce şoferul Mitsubishi-ului, un bărbat de 55 de ani din comuna clujeană Poieni, venind spre Oradea, a pierdut controlul autoturismului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive.

BMW-ul circula regulamentar spre Cluj, fiind condus de un bărbat de 56 de ani din Oradea, după cum spun poliţiştii din judeţul vecin.

Impactul între cele două maşini a fost devastator: BMW-ul a ajuns în şanţ, iar şoferul Mitsubishi-ului a fost proiectat din autoturism, în şanţ. El a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de salvatorii SMURD. De asemenea, susţin poliţiştii din Cluj, alte trei persoane au fost rănite.

”Mă bucur că trăiesc"

Printre persoanele implicate în accident se regăseşte şi Adrian Maghiar. De altfel, fotografiile de la faţa locului surprinse de jurnaliştii clujeni îl arată pe decanul FMF în apropierea BMW-ului (foto)

"Nu discut despre subiectul ăsta. Mă bucur că trăiesc", a declarat Maghiar, vineri, pentru BIHOREANUL, refuzând orice alt comentariu.

UPDATE: Maghiar la volan, fiul său pasager

Sursele BIHOREANULUI au declarat că BMW-ul era condus chiar de către decanul FMF Oradea.

Adrian Maghiar se afla în mașină împreună cu fiul său, de 27 ani, Octavian Maghiar, ambii fiind transporați la spital, cu mai multe leziuni. 

Rănile acestora nu sunt foarte grave, însă, din câte se pare, tânărul de 27 de ani are tăieturi la nivelul feței.