Cel mai mare retailer european de articole sportive îşi va deschide, joi, porţile şi la Oradea. Cu o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi, noul magazin din Oradea, situat în Centrul Comercial Arcade Oradea Sud (Auchan, Str. Ogorului nr.171 - Oradea), va pune la dispoziţia iubitorilor de sport tot ceea ce aceştia îşi pot dori pentru ca pasiunea lor pentru sport şi mişcare să devină realitate.

Decathlon Oradea înseamnă peste 50 de sporturi sub acelaşi acoperiş, prin articole şi produse concepute pentru toate nivelurile de performanţă, inclusiv pentru sportivii amatori. Va fi locul unde fiecare persoană va găsi produse tehnice de calitate, va avea acces la diversitate, creativitate şi inovaţie în domeniul sportiv, pentru a se bucura de practicarea sportului la cele mai mici preţuri.

La nivel mondial, DECATHLON reuneşte peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naţionalităţi. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare îşi desfăşoară activitatea, la nivel global, 600 de ingineri, aflaţi în permanentă căutare de soluţii şi inovaţii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

CE ADUCE NOU DECATHLON ORADEA?

- Un magazin conceput pentru a fi un spaţiu de viaţă!

- Peste 50 de sporturi sub un singur acoperiş (fotbal, nataţie, canoe, alergare, drumeţie, mountain bike, baschet, echitaţie, pescuit şi multe altele).

- Produse adaptate fiecăruia, de la sportivi începători până la sportivi de performanţă. DESIGN, TEHNICĂ, INOVAŢIE - acestea sunt priorităţile noastre permanente. PRODUSELE noastre cu eticheta PRIMUL PREŢ TEHNIC sunt un exemplu perfect al acestei ecuaţii reuşite: INOVAŢIE-CALITATE-PREŢ.

- Clienţii vor fi 100% mulţumiţi şi pot fi actori activi alături de echipa DECATHLON participând la fiecare din week-end-urile de activităţi sportive din magazin cu acces gratuit.

100% PASIUNE PENTRU SPORT

Din 1996 Decathlon îşi creează propriile mărci, în prezent în număr de 16, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la preţuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf.

Fiecare produs Marcă Pasiune reprezintă o alternativă viabilă la produsele deja prezente pe piaţă, prin tehnicitate şi satisfacerea necesităţilor oricărui sportiv. Mai mult, printr-un excelent raport între calitate şi valoare, produsele aparţinând mărcilor proprii Decathlon contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

DECATHLON comercializează, în acelaşi timp, şi produse ale principalelor mărci internaţionale:

 

(advertorial)