Detalii șocante, făcute publice de fosta soţie a preotului cântăreţ Cristian Pomohaci, implicat recent într-un scandal, după ce presa a publicat înregistrări în care acesta încearcă să convingă un minor să facă sex cu el. Tabloidele repun pe tapet declaraţii făcute în trecut de Ileana Matuş, conform cărora aceasta nu a vrut să se mărite cu preotul, dar a făcut-o doar după ce el a blestemat-o.

Potrivit Cancan.ro, femeia a pus capăt căsniciei cu Cristian Pomohaci în urmă cu 3 ani, însă încă din 2013 aceasta încerca să rupă orice relaţie cu el. Atunci, interpreta de muzică populară mărturisea că preotul ar fi convins-o să se mărite cu el doar după ce a blestemat-o, pentru că ea nu l-a dorit de soţ.

"Căsătoria noastră a fost aşa, rapidă. Trebuia să fie hirotonit şi nu mai era timp să faci nuntă. Poate e şi vina mea. Eu, sincer, la început nu l-am acceptat. A venit şi a zis: "Nu vrei să te măriţi cu mine, nu-i bai, altă fată nu iau, dar fii atentă: cât ai să trăieşti în viaţa ta, ai să fii singură! O să am eu grijă! şi i-am spus: "Bă, tu te faci popă şi mă blestemi pe mine?!". Am plâns şi după ce l-am văzut cum a plecat, nu am dormit toată noaptea şi a doua zi dimineaţă l-am sunat şi l-am întrebat: "Cristi, mai e valabilă oferta?" Nu, nu am fost fericită. Căsătoria a fost un eşec". Îi doresc să fie sănătos, să îi ajute Dumnezeu să-şi mântuiască sufletul", spunea Ileana Matuş, după despărţirea de controversatul preot.

După cum se ştie, celebrul preot cântăreţ Cristian Pomohaci, vedetă a televiziunilor de muzică populară, a fost înregistrat în timp ce încerca să convingă un minor să întreţină relaţii homosexuale cu el, înregistrările făcând înconjurul internetului în acest sfârşit de săptămână. Pe ele se aude cum preotul îi cere băiatului să îi arate "ciocanul",  îl întreabă dacă "e spălată" şi îi spune că îi dă bani dacă îi cedează.

Detalii, în articolul „Celebrul preot cântăreţ Cristian Pomohaci, înregistrat în timp ce presa un minor să facă sex cu el: "Te plătesc pentru sex, arată-mi...!" (VIDEO)