După gunoaie abandonate în șanțuri, pe terenuri virane și pe cursurile de apă, au apărut și mizeriile lăsate pe... trecerile de pietoni.

S-a întâmplat în Oradea, miercuri seară, unde un morman mare de gunoaie de toate felurile a „răsărit” pe zebra de lângă stația OTL din zona Universității, în vecinătatea cimitirului municipal. În jurul orei 18, șoferii erau nevoiți să ocolească grămada de gunoaie, care ocupa o parte din carosabil.

Interesantă este și „compoziția” mormanului: pe lângă doi saci mari, de culoare neagră, au mai fost abandonate un recipient de plastic, niște cutii și... o sticlă de geam. Tocmai pentru că gunoaiele erau bine așezate, este clar că nu au căzut dintr-o mașină, ci exact acolo au fost lăsate de cineva.

Gunoaiele au fost văzute și de un echipaj al Poliției Bihor, care, la fel ca toți șoferii, a ocolit „deranjul”...

La solicitarea BIHOREANULUI, reprezentanții Primăriei Oradea au precizat că Poliția Locală a solicitat Poliției municipiului înregistrările video ale camerelor din zonă, pentru a identifica și sancționa persoana sau persoanele vinovate.

UPDATE: Făptașul a fost găsit

Potrivit Claudiei Bonchiș, angajată a biroului de presă din cadrul Primăriei Oradea, vinovatul a fost identificat de polițiștii locali, fiind vorba de un om al străzii.

În jurul orei 17, acesta a lăsat gunoaiele acolo, iar angajații cimitirului municipal au anunțat apoi firma de salubritate RER Vest, care a adunat gunoaiele.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!