O tânără de 25 de ani din Bihor a ajuns în stare gravă la spital, victimă a unui accident rutier petrecut marţi în judeţul Alba, pe DN 1, pe raza localităţii Decea.

Potrivit alba24.ro, maşina în care se afla fata a fost lovită frontal de un alt autoturism, marca BMW, al cărui şofer care a intrat în depăşire, într-o zonă în care această manevră era interzisă.

Şoferul vinovat de accident este un tânăr de 30 de ani din Bucureşti, iar maşina în care se afla bihoreanca a fost condusă de un tânăr de 23 de ani din Alba. În urma impactului, pe lângă rănirea gravă a tinerei din Bihor, şi cei doi şoferi s-au ales cu leziuni, dar uşoare.

În aceeaşi localitate Decea, câteva ore mai târziu, un bărbat din Bihor a fost victimă a unui alt accident rutier. Potrivit aceleiaşi surse, în jurul prânzului, două maşini s-au ciocnit frontal, după ce şoferul uneia dintre ele, un bărbat de 52 de ani din Ocna Mureş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pătruns pe contrasens. Astfel, s-a ciocnit frontal cu o maşină condusă de un bărbat de 44 de ani din Bihor, scrie alba24. 

În urma accidentului, bărbatul din Bihor și o femeie, pasageră în autoturismul înmatriculat în Alba, au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la spitalul din Aiud. Ambii şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

DIn pricina acestui accident, traiful pe DN 1 la ieşire din Decea spre Cluj a fost blocat câteva zeci de minute.