Femeia din Statele Unite are această dependenţă încă de când era un copil. Adele mănâncă bureţii din canapele pentru că îi plac, iar în total a consumat echivalentul a şapte canapele şi două fotolii.

Medicul personal al femeii în vârstă de 30 de ani spune că afecţiunea poate fi cauzată, pe lângă motivele psihologice, şi de o lipsă de fier din organism. "Partea mai întunecată a pernei este mai gustoasă. Are o aromă mai puternică", povesteşte femeia.

Potrivit medicilor, Adele lua pernele, mergea afară, le punea în noroi şi apoi le mânca. Specialiştii spun că afecţiunea femeii este una cel puţin ciudată întrucât americanca ştie că are o problemă dar nu face nimic în această privinţă. "Îmi place să mănânc bureţi", recunoaşte Adele.

Medicul său mai spune că, după 20 de ani, stomacul americancei s-a obişnuit cu acest fel de mâncare, pe care acum îl digeră în întregime. La ultima investigaţie nu a descoperit nici o urmă din cele 100 de kilograme de bureţi pe care femeia i-ar fi consumat în ultimele două decenii.