Poloiştii echipei campioane CSM Digi Oradea îşi continuă parcursul din campionatul intern şi în acest sfârşit de săptămână vor disputa jocurile din penultima etapă a turului din cadrul sezonului regulat.

Elevii antrenorului Kadar Kalman se vor duela, vineri şi sâmbătă, cu arădenii de la AMEFA, în două jocuri în care gazde sunt consideraţi arădenii. Meciul trebuia să se desfăşoare la Arad, numai că, la cererea formaţiei AMEFA, aceste partide vor avea loc la Oradea, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

Vineri, primul meci este programat de la ora 19, în timp ce sâmbătă, cel de-al doilea, de la ora 11.

Disputele sunt programate în cadrul rundei a VI-a a Superligii Naţionale, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Se anunţă o dublă facilă pentru orădeni, care vor întâlni echipa de pe locul VI, cu 12 puncte, ca urmare a înregistrării a 4 victorii până acum. De cealaltă parte, jucătorii de la CSM Digi se situează pe poziţia a II-a, cu 30 de puncte, maximum posibile, ca urmare a înregistrării a 10 victorii, la egalitate cu Steaua, de pe primul loc.

Pentru campionii de la CSM Digi aceste dueluri cu arădenii de la AMEFA se constituie şi o ultimă repetiţie oficială, înaintea meciului din manşa tur a sferturilor de finală din cadrul Euro Cup, de săptămâna viitoare, din deplasare, cu Mornar Split.

În penultima etapă din turul sezonului regulat din Superliga Naţională de polo, cealaltă formaţie orădeană din competiţie, CS Crişul va evolua sâmbătă, de la ora 12 şi duminică, de la ora 10, la Bucureşti, cu Dinamo.