Deputatul PSD Ioan Sorin Roman (foto) şi-a demonstrat tăria şi caracterul zilele trecute când, după o ceartă-n câmp, la Cefa, s-a luat la pumni cu un.... jeep. Incidentul a avut loc pe terenurile pe care le deţine Roman la limita dintre localităţile Cefa şi Berechiu, de faţă cu tractoriştii veniţi la muncă.

Biata maşină a picat „la mijloc" într-o dispută pe care Roman o avea cu un inginer, Mircea Tirla, venit să bată ţăruşii ca să delimiteze parcela sa de cea a deputatului. PSD-istul n-a fost de acord cu măsurătorile, aşa că şi-a ieşit din pepeni şi l-a chemat pe vecin în boscheţi, să-şi măsoare puterile dacă „e tare".

Cum însă Tirla a refuzat, Roman şi-a vărsat năduful pe jeep-ul cu care venise acesta, luându-l la pumni şi picioare, sub privirile tractoriştilor care se amuzau pe seama ieşirii alesului neamului.

După ce maşina a fost caftită suficient, dom' deputat a scos parii bătuţi de inginer şi i-a mutat niţel mai încolo, să vadă tot plăvanul cum arată o mostră de Drept. De Drept Roman.