În prima conferinţă presă pe care a susţinut-o de când a fost ales deputat, avocatul orădean Ioan Cupşa a declarat că încearcă să înveţe din mers meseria de parlamentar.

Cupşa este membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, "comisie cu greutate şi de greutate", după cum a descris-o chiar el, prin care trec toate proiectele legislative din Cameră, şi, totodată, membru al grupului de prietenie România-Republica Coreea, unde menţine legătura cu oameni de afaceri interesaţi să investească în ţara noastră.

"Noua Constituţie ar trebui să fie o constituţie pentru toţi românii, care să consolideze caracterul demografic al statului", a spus liberalul, cu referire la una dintre cele mai arzătoare probleme aflate pe ordinea de zi a Parlamentului.

Legat de activitatea sa la nivel local, liberalul a spus că poate fi abordat la biroul său parlamentar din Pasajul Vulturul Negru, în Piaţa Unirii 2-4, în fiecare vineri între orele 9 şi 13.

"Dar, pentru că în zonă municipalitatea a demarat ample lucrări de reabilitare, le recomand celor care vor să vină în audienţă să se doteze cu o pereche de cizme de cauciuc", a încheiat, el, glumind.