De vineri începând, Biroul parlamentar din Oradea al deputatului Florica Cherecheş funcţionează în clădirea de pe strada Roman Ciorogariu 24, etaj I.

Spaţiul, compus dintr-o sală de audienţe şi cabinetul parlamentarului, este închiriat de la o firmă privată, apropiată Asociaţiei Integra, unde Cherecheş activa înainte de a ajunge viceprimar al Oradiei, în primăvara anului trecut.

Cu toate că inaugurarea oficială a avut loc vineri, zeci de orădeni care au aflat de deschiderea noului birou parlamentar s-au înscris în audienţă încă dinainte cu o săptămână.

Inaugurare Birou Parlamentar Florica Chereches - 1.JPG"De la primele întâlniri cu oamenii mi-am dat seama că majoritatea nu sunt bine informaţi şi nu ştiu unde să apeleze pentru a-şi rezolva problemele. Îi ascult pe fiecare, pentru că este foarte important să empatizez cu greutăţile lor de viaţă. Sunt bine primiţi toţi orădenii, indiferent din ce colegiu electoral fac parte, dar din păcate nu îi pot ajuta decât cu sfaturi. Ca să-i mulţumesc pe toţi, ar trebui să am un sac cu locuinţe, un sac cu slujbe şi un sac cu bani, din care să le împart tuturor", a declarat vineri deputatul Florica Cherecheş, la inaugurarea biroului parlamentar.

Biroul parlamentar este deschis publicului în fiecare vineri, între orele 9 şi 11, iar cei care doresc să se înscrie în audienţă o pot face şi telefonic, la numărul 0359/411.955.