Mihai Lasca și Andrei Boroș sunt propunerile partidului PPR (Patrioții Poporului Român) pentru președinția Consiliului Județean Bihor și Primăria Oradea.

Deputatul Mihai Lasca, președinte al partidului suveranist PPR (Patrioții Poporului Român), devenit cunoscut pentru poziția sa împotriva măsurilor abuzive de limitare a drepturilor cetățenești din perioada pandemiei, candidează pe 9 iunie la președinția Consiliului Județean Bihor.

Mihai Lasca s-a remarcat în calitatea sa de parlamentar ca un luptător pentru recăpătarea suveranității României, pentru blocarea înstrăinării ultimelor resurse și companii cu capital de stat, pentru protejarea drepturilor și libertăților cetățenești, dar mai ales pentru poziția sa contra implicării României în război și încetarea sprijinului oferit Ucrainei, punând pe primul plan interesele poporului român.

Propunerea partidului PPR pentru Primăria Oradea este antreprenorul Andrei Boroș.

Atât Mihai Lasca cât și Andrei Boroș își propun să simplifice birocrația administrației locale, să reducă povara taxelor, care sunt la nivelul marilor orașe europene și să crească calitatea vieții bihorenilor, punând accent pe sprijinirea familiilor și a micilor întreprinzători.

Andrei Boroș deschide și lista partidului PPR pentru Consiliul Local Oradea, partidul având candidați și pe lista Consiliului Județean Bihor.

Iată mai jos Programul de administrare al PPR pentru Municipiul Oradea:

Pentru Primăria Salonta, propunerea partidului PPR este Sandor Gyulai, un român de etnie maghiară apreciat în comunitate ca un bun gospodar și un patriot autentic.

Partidul PPR are candidați în majoritatea comunelor din Bihor, atât pentru primărie, dar și pentru consiliul local, cum ar fi în: Girișul de Criș, Pomezeu, Oșorhei, Sânmartin, Bater.

Comandat de partidul Patrioții Poporului Român (PPR), cod mandatar financiar 21240392

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!