Etapa a 2-a a campionatului Ligii a III-a la fotbal programează în acest weekend şi un derby al judeţului Bihor, întrucât, în cadrul Seriei a 10-a, la Sântandrei, este programat sâmbătă, de la ora 17, duelul dintre echipa locală Crişul şi formaţia Lotus Băile Felix.

Ambele echipe vin după înfrângeri în prima etapă şi ţintesc obţinerea primelor puncte din doua ediţie de campionat.

Vă reamintim că în runda inaugurală, săptămâna trecută, cei de la Lotus Băile Felix au cedat pe teren propriu jocul cu SCM Zalău, scor 0-2, în timp ce Crişul Sântandrei a cedat la limită partida din deplasare, scor 1-2, pe terenul echipei CSM Olimpia Satu Mare.

Se anunţă, astfel, un duel interesant, atractiv pentru suporteri, care va constitui şi o premieră. Va reprezenta debutul pe teren propriu pentru echipa din Sântandrei în eşalonul al III-lea al fotbalului românesc.

Duelul bihorenilor va fi arbitrat de o brigadă de arbitri clujeană, cu Marius Chioran la centru, Robert Meres şi Claudiu Giorgiu la cele două tuşe. Observator pentru arbitri a fost desemnat timişoreanul Constantin Făniţă, iar delegat de joc, un alt timişorean, Livian Hotico.

Etapa a 2-a a Seriei a 10-a din Liga a III-a a fost programată pe durata a trei zile. Astfel, după ce vineri de la ora 17, au loc disputele Sănătatea Servicii Publice - CSM Olimpia Satu Mare şi Minaur Baia Mare - Olimpia MCMXXI Satu Mare, sâmbătă de la aceeaşi oră, 17, în afară de jocul de la Sântandrei, se va mai disputa şi meciul CSM Sighetu Marmaţiei - Minerul 1947 Ocna Dej. În fine, ultima partidă a rundei va avea loc duminică, tot de la ora 17, SCM Zalău - CSM Victoria Carei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!