Cele două echipe bihorene din Liga a III-a la fotbal, Unirea Valea lui Mihai şi CF Bihorul Beiuş, se vor întâlni sâmbătă, pe terenul primeia, în cadrul etapei a V-a din Seria a V-a.

Partida este progrată pe Stadionul Prazzler din Valea lui Mihai, cu începere de la ora 17, şi se anunţă foarte interesantă, întrucât ambele combatante au început bine noul sezon competiţional.

După patru runde, Unirea Valea lui Mihai ocupă locul al 8-lea al clasamentului, cu 5 puncte, graţie înregistrării unei victorii, a două rezultate de egalitate şi a unei înfrângeri. De partea cealaltă, beiuşenii stau chiar mai bine în clasament, pe poziţia a 3-a, cu 10 puncte, în urma obţinerii a trei victorii şi a unui rezultat de egalitate.

Derby-ul judeţului Bihor la fotbal al echipelor din Liga a III-a se vrea câştigat cu orice preţ de gazde, care până în prezent nu au obţinut niciun succes pe teren propriu de la promovare, singura victorie fiind înregistrată pe teren străin, în judeţul Arad, în faţa unei alte nou-promovate, CS Vladimirescu. CF Bihorul Beiuş, în schimb, doreşte să se impună în acest joc pentru a-şi menţine poziţia pe podium.

Sunt premise, aşadar, pentru un joc interesant, agreabil, sâmbătă după amiază la Valea lui Mihai, într-o confruntare ce va fi arbitrată la centru de Nicolae Cătălin Botaş, din Timişoara.

Runda a V-a în Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal va debuta însă vineri, când, de la ora 17, sunt programate primele patru dispute. Cea mai interesantă dintre acestea se anunţă însă duelul de la Sebiş, unde echipa locală, Naţional, va primi replica celor de la ACS Recaş, situaţi pe locul II al clasamentului.

Sâmbătă, de la aceaşi oră, 17, vor avea loc şi celelate patru dispute ale etapei. Alături de Unirea Valea lui Mihai - CF Bihorul Beiuş, un interes mai aparte îl prezintă şi jocul dintre Nouva Mama Mia Becicherecu Mic şi Milenium Giarmata, ultima formaţie fiind deţinătoarea şefiei clasamentului după 4 etape.


Programul complet al rundei din weekend din Liga a III-a, Seria a V-a la fotbal:

Etapa a 5-a

17.sep.2011 17:00 Nova Becicheru Mic - Milenium Giarmata
16.sep.2011 17:00 Jiul Petroşani - Autocatania
17.sep.2011 17:00 Flacăra Făget - ŞCOLAR Resiţa
17.sep.2011 17:00 Unirea Valea lui M. - Bihorul Beiuş
16.sep.2011 17:00 Naţional Sebiş - ACS Recaş
16.sep.2011 17:00 Gloria Reşiţa - FC Timişoara II
16.sep.2011 17:00 CFR Simeria - Gloria CTP Arad
17.sep.2011 17:00 CS Vladimirescu - FC Hunedoara


Clasament:

clasament_14.jpg