Etapa intermediară din această săptămână din Liga a II-a la fotbal o programează pe formaţia orădeană FC Bihor să evolueze miercuri la Satu Mare, în compania formaţiei locale, Olimpia.

Partida, care va conta pentru runda a VIII-a din play-out-ul Seriei a II-a, va debuta de la ora 18 şi va opune formaţiile situate pe locul I, gazdele de la Olimpia, cu 33 de puncte, şi poziţia a II-a, FC Bihor, cu 29 de puncte.

"Vom întâlni o echipă bună, surpriza acestei ediţii de campionat, cu jucători valoroşi în componenţă. Nu va fi deloc un joc uşor la Satu Mare. Sperăm însă să facem un joc frumos, plăcut ochiului. Probabil este ultimul joc în care vor evolua şi cei care au dus greul în acest campionat, dar indiferent de jucătorii cu care vom evolua, noi, ca de obicei, sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte şi din această deplasare", a declarat antrenorul Alexandru Pelici.

Tehnicianul orădean se confruntă cu o singură problemă de efectiv, înaintea disputei, fundaşul Letan, care este accidentat şi nu va face deplasarea.

Petru partida de miercuri de la Satu Mare, considerată derby-ul etapei din play-out, echipa FC Bihor va face deplasarea în ziua jocului. În meciul tur, de la Oradea, "roş-albaştrii" s-au impus cu scorul de 3-2, după un joc spectaculos. Ei speră ca şi de data aceasta să facă o figură frumoasă şi să rămână în continuare neînvinşi în această a doua fază a campionatului.

În celălalt meci al etapei de miercuri, Minerul Motru va primi replica arădenilor de la UTA, în timp ce CS Mioveni va avea liber.