Ultima etapă din turul Campionatului Județean la minifotbal programează un veritabil derby miercuri, 20 decembrie, de la ora 21, la Baza Tineretului din Oradea. Față în față se vor afla echipele Bad Boys (foto) și AEK Oradea, primele două clasate.

Se anunţă un meci extrem de interesant, mai ales că în fiecare echipă se vor afla câte patru jucători care au prestat în prima ligă. Este vorba de Zeno Bundea, Florin Lazăr, Sebi Sfârlea şi Claudiu Codoban la AEK, respectiv Cristian Oros, Sebastian Achim, Lucian Todea şi Florin Neaga la Bad Boys.

La aceştia se adaugă şi trei internaţionali de minifotbal, Vlad Gheţe, Andrei Şumălan şi Andrei Ferik. Meciul va fi arbitrat de Octavian Şovre şi Laurenţiu Danşa.

„Se anunţă un adevărat spectacol, la care aşteptăm să vină cât mai multă lume. În acest an nivelul este ridicat în toate diviziile, în care activează 71 de echipe, iar minifotbalul se bucură de o popularitate în continuă creştere”, a declarat Spiridon Baltsavias, organizatorul campionatelor şi managerul AEK.