Poloiştii orădeni ai echipei CSM Digi vor disputa miercuri seară, în bazin propriu, jocul din etapa a V-a a grupei principale B din Liga Campionilor Europeni.

În Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", campionii României vor primi, cu începere de la ora 20, replica turcilor de la Galatasaray Istanbul. Meciul va opune echipele de pe ultimele două poziţii ale clasamentului, CSM Digi, de pe locul VI, fără nici un punct, şi Galatasaray Istanbul, de pe locul al V-lea, cu un singur punct în patru etape.

Jocul se constituie derby-ul codaşelor grupei şi se doreşte a fi câştigat cu orice preţ de ambele combatante. Fără niciun punct acumulat în patru jocuri, orădenii sunt mai decişi ca oricând să-şi adjudece victoria în acest joc. "Ne gândim doar la victorie, altceva nu ne interesează", a declarat căpitanul gazdelor, Nicolae Diaconu.

Orădenii au moralul ridicat înaintea jocului, după ce săptămâna trecută au câştigat toate cele trei partide de la turneul grupei valorice I-IV din Superliga Naţională de la Bucureşti. De altfel, şi în primul joc din noul an din Liga Campionilor, elevii antrenorului Dorin Costrăş s-au descurcat destul de bine, pierzând doar la două goluri, cu 6-8 disputa de la Kragujevac.

În runda a IV-a, şi Galatasaray a întâlnit o echipă sârbă, pe Partizan Belgrad, însă în faţa propriilor suporteri, pierzând, de asemenea, dar cu 7-10.

Meciul de miercuri, ora 20, CSM Digi Oradea - Galatasaray Istanbul va fi arbitrat de Vlaho Radicevic, din Croaţia, şi Marjay Zsolt, din Ungaria, şi va fi transmis în direct de Digi Sport.