Dupa înfrângerea de vineri de la Timişoara, baschetbaliştii orădeni de la CSM revin pe teren propriu şi miercuri, cu începere de la ora 20, la Arena "Antonio Alexe" au un nou joc important, cu o echipa care le-a dat mari bătăi de cap în ultimii ani, CSM Bucureşti.

Oradenii au pierdut de patru ori în ultimele şase meciuri cu CSM-ul din Bucureşti, dar speră ca de această dată să nu facă niciun pas greşit. "Băieţii sunt hotărâţi să dea totul din ei şi să facă uitată această înfrangere de la Timişoara", susţine managerul Şerban Sere, care este de părere că "ne batem cu bucureştenii, totuşi, la play-off".

Bucureştenii nu au început strălucit acest sezon. Au pierdut în primele două deplasări de la Timişoara şi Târgu Mureş, dar şi-au revenit etapa trecută. Duminică au învins echipa campioană, U Mobitelco, şi vin cu gânduri mari în Arena "Antonio Alexe".

"Lumea poate se gândeşte că au pierdut două meciuri şi nu sunt aşa buni, dar sunt o echipă puternică. Am văzut meciul cu Mureşul şi cu două minute înainte de final conduceau. Deci sigur va fi un meci tare", susţine, la rându-i, căpitanul orădenilor, Nemanja Maric.

Duelul dintre cele două CSM-uri, din Oradea şi Bucureşti, are loc miercuri în Arena "Antonio Alexe", de la ora 20, şi va putea fi vizionat şi pe micul ecran pe canalul Digi Sport 3.

Dintre celelate ocuri ale etapei programate miercuri se mai remarcă duelul de la Otopeni, dintre echipa locală, CS, şi BC Timişoara.

Două jocuri au fost amânate, cele de la Giurgiu, dintre CSS Giurgiu şi CSU Ploieşti, şi de la Tg. Mureş, dintre BC Mureş şi U Mobitelco Cluj.


Etapa a IV-a a Diviziei A la baschet masculin

Miercuri, 19 octombrie

CS Otopeni - BC Timişoara
BCM U Piteşti - CSU Atlassib Sibiu
Politehnica CSS Unirea - SCM Craiova
CS Gaz Metan Mediaş - BC Perla Harghitei
CS Energia Rovinari - CS Dinamo
CS Municipal Oradea - CS Municipal Bucureşti (Digi Sport)

Miercuri, 2 noiembrie

BC Mureş - U Mobitelco BT

Amânat pentru o dată nestabilită: CSS Giurgiu - CSU Ploieşti


Clasament

1. CS Gaz Metan Mediaş 3/0 6 p
2. BC Timişoara 2/1 5 p
3. U-Mobitelco BT 2/1 5 p
4. SCM Craiova 2/1 5 p
5. BCM U Piteşti 2/1 5 p
6. CS Municipal Oradea 2/1 5 p
7. BC Mureş 2/1 5 p
8. CSU Ploieşti 1/2 4 p
9. CS Energia Rovinari 1/2 4 p
10. BC Perla Harghitei 1/2 4 p
11. CS Otopeni 1/2 4 p
12. CSS Giurgiu 2/0 4 p
13. CS Municipal Bucureşti 1/2 4 p
14. CSU Atlassib Sibiu 1/1 3 p
15. CS Dinamo 0/3 3 p
16. Politehnica CSS Unirea 0/3 3 p