Pentru ziua de joi, 22 mai, e programat un adevărat desant PSD-ist la Oradea, pe finalul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare de duminică.

Dacă preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea se află încă de miercuri la Oradea, în după-amiaza de joi e aşteptat să sosească însuşi preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, în fruntea unei echipe formate din miniştri, candidaţi la auroparlamentare şi alţi lideri din partid.

Delegaţia din care face parte Ponta e aşteptată să sosească la Oradea în jurul orei 15.30, venind dinspre Arad. Potrivit reprezentanţilor PSD Bihor, este posibilă efectuarea unei vizite de lucru a premierului la o companie situată în zona industrială, fapt ce face extrem de interesant evenimentul, în contextul temerilor legate de anularea unor facilităţi fiscale pentru investitorii din parcuri industriale.

De la ora 17 este programat mitingul electoral al Aliantei PSD-UNPR-PC, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la care organizatorii mizează pe prezenţa a peste 1.000 de persoane.

Pe lângă Victor Ponta şi Valeriu Zgonea, mai sunt aşteptaţi la Oradea vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele PC Daniel Constantin, ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi candidaţii alianţei Corina Creţu, Daciana Sârbu şi Ioan Mircea Paşcu.