eMag, cel mai mare magazin online din România, a deschis, miercuri, un showroom la parterul Oradea Plaza, cu un concurs inedit. Trei dintre orădenii care şi-au făcut o fotografie haioasă lângă panourile eMAG din Oradea şi au postat imaginea pe pagina indicată de organizatori au fost premiaţi, prin tragere la sorţi, cu un Smart TV LED 3G (locul l), un Home cinema 3D cu Blu-ray LG (locul ll) şi un Docking station LG (locul lll).

"În total, sunt 9 showroom-uri în ţară, deschise în funcţie de ponderea clienţilor eMag din oraş şi zonele apropiate", a declarat BIHOREANULUI Lucian Mitran, retail manager.

Potrivit managerului, showroom-ul din Oradea va fi, la fel ca şi celelate magazine, atât punct de livrare a produselor, cât şi punct de preluare a obiectelor ce necesită reparaţii, pentru a fi direcţionate către service.

În showroom-ul din Oradea Plaza, orădenii au la dispoziţie consultanţă de specialitate , pot să testeze produsele de care sunt interesaţi, să le comande, să le achite şi să le ridice direct din magazin.

Showroom-ul este deschis de luni până vineri între orele 10 şi 20, sâmbătă între 10-18 iar duminică între 10 şi 16.

În oferta eMag se găsesc peste 100.000 de produse, de la IT&C şi electrocasnice, la cărţi, jucării şi cosmetice. În perioada 26-30 iunie, orădenii care îşi comandă produse din magazinul virtual primesc automat 10% Card Cadou din valoarea produselor, pentru cumpărături viitoare.