Deschiderea hotelului Doubletree by Hilton din Oradea, prima unitate sub acest brand din România, a fost amânată pentru prima parte a anului viitor, iniţial inaugurarea fiind programată pentru septembrie 2010.

Ioan Cuzman 01.JPG"Deschiderea hotelului a fost amânată din cauza unor probleme legate de finalizarea lucrărilor. Grupul Hilton supraveghează desfăşurarea lucrărilor de construcţie şi a avut unele obiecţii, fireşti însă, cum mai apar în unele cazuri. Hotelul va fi deschis în prima parte a anului viitor", a declarat, potrivit Ziarului Financiar, Ioan Cuzman (foto), preşedintele CA şi directorul general al societăţii de investiţii financiare SIF Banat-Crişana, care deţine firma Calipso, proprietarul hotelului.

El a adăugat că nu s-a luat o decizie în privinţa clasificării hotelului, unitatea urmând să primească patru sau cinci stele.

Hotelul necesită o investiţie de 15 milioane de euro şi va avea după finalizare 147 de camere, facilităţi pentru întâlniri şi conferinţe pentru aproximativ 350 de persoane, restaurant, bar, centru spa termal şi piscină.