Părinţii care îşi doresc ce e mai bun pentru micuţii lor ar trebui să exploreze un nou magazin online, lansat anul trecut de o tânără din Oradea. Pe BabyCloud.ro părinţii găsesc produse de calitate, cum ar fi bavete din silicon, dar şi o varietate de articole de îmbrăcăminte pentru bebeluşi, toate din bumbac 100%.

Start-Up de Oradea 

Pasionată de îmbrăcăminte şi accesorii, Daiana Pop (21 ani), masterandă în Oradea, a avut anul trecut ideea să lanseze un bussines dedicat exclusiv bebeluşilor. Start-Up-ul a fost ulterior inclus în comunitatea Oradea Tech Hub, care încurajează tinerii creativi şi pasionaţi de tehnologie.

Astfel, în 2020, a fost lansat magazinul online BabyCloud.ro. Produsele puse la vânzare pe acest site sunt selectate şi importate sub brandul Baby Cloud şi întrunesc standarde ridicate de calitate. 

Bumbac 100%

Din confortul casei, la câteva click-uri distanţă, părinţii pot găsi pe BabyCloud.ro îmbrăcăminte cool, cum ar fi body-uri colorate şi cu diverse imprimeuri (dinozauri, girafe, creaturi marine), salopete cu botoşei şi mănuşi - şi aici sunt disponibile numeroase opţiuni -, pantaloni, seturi cu body, pantalon şi căciulă, dar şi geci pentru bebeluşi.

"Toate obiectele de îmbrăcăminte de pe Baby Cloud sunt făcute din bumbac 100%. Calitatea materialului este foarte importantă mai ales pentru copii, iar bumbacul este optim pentru că nu irită pielea", spune Daiana Pop (foto)

Jucării haioase 

De asemenea, magazinul online Baby Cloud le mai oferă cumpărătorilor jucării fascinante, inclusiv iepuraşi haioşi din pluş, dar şi accesorii pentru cărucioare. 

În perioada următoare, oferta magazinului va fi diversificată cu cărucioare şi scaune auto pentru bebe. Totodată, clienţii vor avea parte, în curând, şi de câteva promoţii. 

Cei care vizitează magazinul virtual şi cumpără produsele Baby Cloud se pot baza pe livrarea la domiciliu a acestora în 2-3 zile lucrătoare. Orădenii au un avantaj: livrarea le este gratuită şi se face in maxim 24 de ore! 

Descoperă toată oferta Baby Cloud, pe www.babycloud.ro

(advertorial)